Ξεκίνημα με χαμόγελα για τον Ήφαιστο Λήμνου

Σήμερα(24/8) το πρωί πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη προπόνηση της χρονιάς για τον Ήφαιστο Λήμνου στο ΟΑΚΑ. Το «παρών» έδωσαν όλοι οι παίκτες εκτός του Ρόλαντς Φρεϊμάνις που φτάνει σήμερα το βράδυ στην Αθήνα και του Τζέρι Σμίθ που έρχεται την Τρίτη(28/8).
Ο προπονητής της ομάδας μας, Σωτήρης Μανωλόπουλος καλωσόρισε τους παίκτες του και τους ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία. Εν συνεχεία και εφόσον τους εξήγησε κάποια θέματα σχετικά με την προετοιμασία του Ηφαίστου, τους σύστησε το Μανώλη Παπαμακάριο εξηγώντας τους το ρόλο του στην ομάδα μας. Πιο συγκεκριμένα ο Παπαμακάριος, πέραν της ιδιότητάς του ως υπεύθυνος ακαδημιών, θα είναι ο άνθρωπος με τον οποίο οι παίκτες θα κάνουν ατομικές προπονήσεις βελτίωσης καθώς διαθέτει μια πολυετή εμπειρία από τα τόσα χρόνιας ενασχόλησής του με το μπάσκετ.
Να υπενθυμίσουμε ότι η ομάδα μας θα συνεχίσει την προετοιμασία της με διπλή προπόνηση και αύριο(25/8) στο ΟΑΚΑ και την Κυριακή(26/8) θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Ηφαίστου Λήμνου.