Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για το ματς με τον Κολοσσό

Ο Ήφαιστος Λήμνου έχει ανάγκη τον κόσμο του και τον περιμένει σε ακόμα μία αναμέτρηση στο κλειστό «Νίκος Σαμαράς», αυτή με τον Κολοσσό για τη τέταρτη αγωνιστική (27/10, 15:45) της Basket League. Μετράμε ήδη αντίστροφα για τη στιγμή που θα δημιουργήσουμε ξανά μία εντυπωσιακή ατμόσφαιρα η οποία θα δώσει ώθηση στους παίκτες του Σωτήρη Μανωλόπουλου να φτάσουν σε ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα.

Η ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου ενημερώνει τους φιλάθλους της πως συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Κολοσσό, τα οποία κοστίζουν 10 ευρώ και μάλιστα υπάρχει αυξημένη ζήτηση.

Σημεία διάθεσης των Εισιτηρίων

* Ηλεκτρονικά, μέσω του viva.gr

* Στο κατάστηµα «Sports House», το οποίο βρίσκεται επί της οδού Π. Κυδά 10 στην Κεντρική Αγορά Μύρινας (Τηλ. Επικοινωνίας 22540 26025).

* Lemnos F.C. – Μουντιαλίτο 8Χ8 στη Μύρινα Λήμνου (Τηλ. Επικοινωνίας 2254025960)

* Από τα γραφεία της οµάδας στη Λήµνο (Πλατεία Κοντοπουλίου)

* Στο κλειστό γήπεδο της Μύρινας «Νίκος Σαμαράς», την ημέρα του αγώνα.

* Κωνσταντίνος Τσελεπής- γυμναστήριο ΟxyZen (Λεωφόρος Δημοκρατίας 30, Μύρινα Λήμνου)

Για την αγορά των Εισιτηρίων

Η   ΚΑΕ   Ήφαιστος   Λήμνου   σας   υπενθυμίζει   πως   για   την   αγορά   εισιτηρίου   είναι απαραίτητη η αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης) και του αριθμού Δελτίου Αστυνομικής ταυτότητας.

Οι θύρες θα ανοίξουν δύο ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα (13:45). Για τη δική σας εξυπηρέτηση και προκειμένου ν’ αποφευχθεί ο συνωστισμός στις εισόδους παρακαλείσθε να έρθετε νωρίς στο γήπεδο.

Το παιχνίδι παίζεται στη Λήμνο και ο Ήφαιστος σε θέλει δίπλα του!