Προχωράει η μετακόμιση του Φάρου, επιτόπια αυτοψία στην Λήμνο

Ο Φάρος σκέφτεται σοβαρά την μετακόμιση από τη Λάρισα στην Λήμνο και το πλάνο προχωρά με ταχύτατους ρυθμούς. Πραγματοποιήθηκε επιτόπια αυτοψία στο γήπεδο, που αναμένεται να αναδιαμορφωθεί.

Φάρος ανέβηκε στα «σαλόνια» του ελληνικού μπάσκετ ως ομάδα του Κερατσινίου και στη συνέχεια… μετακόμισε στη Λάρισα, όπου και έγινε Γυμναστικός Λάρισας Φάρος και εξασφάλισε την παραμονή στην Stoiximan.gr Basket League. Ωστόσο, η ομάδα αναμένεται να αλλάξει ξανά τοποθεσία και έδρα.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, Παντελής Μπούμπουρας, θέλησε να τη φέρει στον τόπο του, την Λήμνο και ο γιος του, Σπύρος, μαζί με τον γενικό διευθυντή του ΕΣΑΚΕ Γιώργο Κονδύλη, επισκέφτηκαν το νησί για να δουν αν προχωράει το εν λόγω πλάνο.

Εκεί διαπίστωσαν πως όλα λειτουργούν… ρολόι. Το γήπεδο από 400 θέσεις αναμένεται να αναδιαμορφωθεί και να χωράει 1.200+ θεατές, ενώ ετοιμάζονται και σύγχρονα αποδυτήρια για τις ομάδες. Παράλληλα, η τοπική κοινότητα φαίνεται πως θέλει πολύ την μετακόμιση του Φάρου στο νησί και όλα δείχνουν πως το πλάνο προχωράει, με την Λήμνο να είναι έτοιμη να υποδεχτεί μια ομάδα της Stoiximan.gr Basket League.