Η επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μπάσκετ ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΛΗΜΝΟΥ, με καθημερινή ενημέρωση για όλα τα νέα, τους αθλητές και όλα τα τμήματα της ομάδας.

Εισιτήρια διαρκείας 2018 | 2019

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΛΗΜΝΟ!

Η ΚΑΕ ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΛΗΜΝΟΥ ανακοινώνει ότι από σήμερα (Δευτέρα 10/9) ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Ο Ήφαιστος Λήμνου ανήκει στον κόσμο του και έτσι προσκαλούμε όλους τους φιλάθλους του νησιού να σταθούν στο πλευρό μας και να γεμίζουν σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι το γήπεδό μας δημιουργώντας μία άκρως εντυπωσιακή ατμόσφαιρα.

Η Λήμνος μπαίνει… δυναμικά στο μπασκετικό χάρτη της χώρας και ευελπιστούμε όλοι εσείς να «αγκαλιάσετε» την προσπάθεια των παικτών του Σωτήρη Μανωλόπουλου και να είστε οι πιο ένθερμοι υποστηρικτές μας!

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας ποικίλουν και οι παρακάτω κατηγορίες αντιστοιχούν σε αριθμημένες θέσεις της επιλογής του κατόχου στο Κλειστό Γυμναστήριο Μύρινας «Νίκος Σαμαράς».

Αγοράστε online!

Οι κατηγορίες, οι οποίες αποτυπώνονται στο παρακάτω σχέδιο, είναι οι εξής:

Gold €180

Silver €150

Red €120

Εκπτώσεις:

Στις παραπάνω κατηγορίες παρέχεται έκπτωση 20%, µε την επίδειξη της αντίστοιχης
ταυτότητας για τις ακόλουθες κατηγορίες:

– Φοιτητικό εισιτήριο

– Στρατιωτικό εισιτήριο

– Ειδικό εισιτήριο ανέργων

– Παιδικό (ηλικίες 6-16)

Οικογενειακό εισιτήριο:

Το οικογενειακό εισιτήριο αφορά την αγορά δύο καρτών, µια για τον γονέα/κηδεµόνα και
µία για το παιδί (ηλικίας 6-16 ετών).

Κόστος οικογενειακού εισιτηρίου:

Gold €280

Silver €€220
Red:  Δεν επιδέχεται οικογενειακό εισιτήριο διαρκείας η κατηγορία Red λόγω περιορισµένων θέσεων.

Κάτω των 6 ετών τα παιδιά, βάσει νόµου, δεν πληρώνουν εισιτήριο.

Δύο εκπτώσεις σε ένα εισιτήριο δεν επιτρέπονται (πχ. στρατιωτικό και οικογενειακό)

VIP:

Για την κατηγορία των εισιτηρίων διαρκείας VIP ο ενδιαφερόµενος είτε θα αποστέλει αίτηµα κατοχύρωσης θέσης και ενδιαφέροντος στο email marketing@ifaistosbc.gr, είτε θα το δηλώνει στα σηµεία πώλησης της οµάδας (γραφεία και boutique).

Το κόστος των VIP είναι €250 ευρώ.

ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ:

Η πώληση των εισιτηρίων θα πραγµατοποιείται:

• Ηλεκτρονικά μέσω της viva.gr στο παρακάτω link:

Αγοράστε online!

• Από το κατάστηµα «Sports House», το οποίο βρίσκεται επί της οδού Π. Κυδά 10 στην Κεντρική Αγορά Μύρινας (Τηλ. Επικοινωνίας 22540 26025).

• Από τα γραφεία της οµάδας στη Λήµνο(Πλατεία Κοντοπουλίου)

Για την αγορά της κάρτας διαρκείας είναι απαραίτητος ο αριθµός αστυνοµικής ταυτότητας, το ΑΜΚΑ του κάθε φιλάθλου καθώς και στοιχεία επικοινωνίας του.

ΤΡΟΠΟΣ ΠΩΛΗΣΗΣ – ΟΔΗΓΙΕΣ

Το σύστηµα πωλήσεων ανοίγει σήμερα(Δευτέρα 10/09) και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια διαρκείας τόσο από το Sports House όσο και από τα γραφεία της οµάδας καθώς και μέσω της viva.gr

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της πρώτης και ιστορικής αγωνιστικής περιόδου του Ήφαιστου Λήμνου στη Basket League, μετά την ολοκλήρωση της απόκτησης των εισιτηρίων τους, θα παραλάβουν τις κάρτες στο σπίτι τους, οι οποίες θα συνοδεύονται και από μια σειρά προνομίων.

Σύντομα, πωλήσεις εισιτηρίων διαρκείας θα πραγματοποιούνται επίσης και από δύο νέα σημεία πώλησης. Τόσο από το Γραφείο της ομάδας στη Μύρινα της Λήμνου όσο και από τα εκδοτήρια της έδρας της ομάδας μας, στο Κλειστό Γυμναστήριο Μύρινας «Νίκος Σαμαράς».

Κάθε απόκτηση ενός εισιτηρίου διαρκείας μας κάνει ακόμη πιο δυνατούς!

Έλα στην παρέα μας και ζήσε μία μοναδική εμπειρία!

Αγοράστε online!